Naar wie zijn we op zoek

Het leraarschap is één van de mooiste beroepen die er is, maar een goede leraar word je niet vanzelf. Het is belangrijk dat jij de potentie hebt om je tot een goede leraar te kunnen ontwikkelen. Dit is belangrijk voor de school en leerlingen, maar ook voor jouw werkplezier.

Kenmerken

We zijn op zoek naar professionals met feeling voor het onderwijs die zich willen ontwikkelen tot inspirerende leraren. Belangrijk is ook dat jouw studieachtergrond aansluit bij de vakken waar de komende jaren een vraag naar leraren verwacht wordt. Heb jij een achtergrond in talen, bèta (wis-, natuur- en scheikunde) of praktijkvakken (bijvoorbeeld voor Produceren, Installeren en Energie en Bouwen, Wonen en Interieur) dan sluit dit perfect aan bij onze vraag*. Minimaal een afgeronde hbo opleiding is belangrijk om versneld een bevoegdheid te kunnen halen.

Wij zijn op zoek naar kandidaten met:

  • motivatie, passie voor het onderwijs en doorzettingsvermogen;
  • bereidheid om te ontwikkelen en mogelijkheden een studie te volgen;
  • interesse in het onderwijs en gevoel bij de ontwikkeling van jongeren;
  • minimaal hbo als opleidingsniveau op het gebied van talen, bèta (wis-, natuur- en scheikunde) of praktijkvakken (bijvoorbeeld voor Produceren, Installeren en Energie en Bouwen, Wonen en Interieur);
  • werkervaring passend bij gevraagde richtingen.

Hybride docentschap is ook een mogelijkheid

Mocht je geïnteresseerd zijn in het docentschap in combinatie met jouw huidige baan (hybride docentschap), dan nodigen we je zeker uit om te reageren. De volgende eigenschappen zijn dan wel extra van belang: planningsvaardigheden, grenzen kunnen bewaken, geen ‘9 tot 5’ mentaliteit, flexibel zijn, kunnen relativeren, transparant zijn.

*Past het profiel niet helemaal bij je, maar wil je toch een carrièreswitch maken? Vul het formulier in! We nemen in ieder geval contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

© leraarwordeninleidenduinenbollenstreek.nl - alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy