Leraar worden?

In Leiden, Duin- en Bollenstreek zijn we op zoek naar professionals die een carrièreswitch willen maken naar het voortgezet onderwijs (klik hier voor een carrièreswitch naar het po en hier voor het mbo). We zijn vooral op zoek naar leraren voor taalvakken, bètavakken en de praktijkvakken. Met deze professionals gaan we de uitdaging aan om in een prachtig traject uit te groeien van potentieel goede leraren naar goede en bevoegde leraren.

Lees meer over naar wie we op zoek zijn!

Traject 2021/2022

Het traject bestaat uit een aantal fasen waarin we met elkaar ontdekken of het onderwijs bij jou past, of er een match is met een van de deelnemende scholen en welke opleiding jij nodig hebt om je lesbevoegdheid te halen. Ook zorgen we voor een vliegende start en begeleiding op maat als je gestart bent.

45 zij-instromers van start

In 2019/2020 en 2020/2021 zijn ongeveer 45 zij-instromers gestart bij de verschillende besturen (lees hier meer over deze eerste groep). Wij zijn ontzettend blij met deze groep voorlopers. Samen met deze eerste groepen gaan we de komende jaren proberen nog meer zij-instromers te laten instromen op een zo goed mogelijk manier.

© leraarwordeninleidenduinenbollenstreek.nl - alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy