Informatieavond ‘Leraar worden in Leiden, Duin- & Bollenstreek’

Datum: Maandag 1 februari 2021 vanaf 19.30u (digitaal via MS Teams)

Overweeg jij een carrièreswitch en wil je de overstap naar het voortgezet onderwijs maken? Meld je dan aan voor de digitale informatieavond over Leraar worden in Leiden, Duin- & Bollenstreek op 1 februari 2021!

Een groot aantal scholen in Leiden en de regio Duin- & Bollenstreek bundelt de krachten om je te helpen bij deze overstap naar het voortgezet onderwijs. Van informeren over de mogelijkheden, het organiseren van oriëntatieactiviteiten tot persoonlijk begeleiding bij dit traject.

Voor het komende schooljaar zijn deze scholen op zoek naar enthousiaste professionals, vooral met een achtergrond in de talen, bèta (wis-, natuur- en scheikunde) of techniek (voor de praktijkvakken Produceren, Installeren en Energie en Bouwen, Wonen en Interieur) die per 1 september 2021 aan de slag willen in het onderwijs.

Tijdens de informatieavond informeren we je over de mogelijkheden om op onze scholen te komen werken en welke ondersteuning wij je hierbij bieden. Twijfel je nog of je wel docent wil worden? Laat je inspireren door mensen die recent de overstap hebben gemaakt én docenten die al jaren werkzaam zijn in het onderwijs!

Schrijf je nu in voor de informatieavond op 1 februari 2021

© leraarwordeninleidenduinenbollenstreek.nl - alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy